Ucraina. Accident cu implicarea unui autocar din Republica Moldova. Un pasager a murit

Ucraina. Accident cu implicarea unui autocar din Republica Moldova. Un pasager a murit

Un bărbat de 61 de ani, cetăţean al Republicii Moldova, a decedat, iar soţia acestuia este la reanimare după ce autocarul în care se aflau şi care opera cursa regulată Chişinău – Kyiv s-a izbit într-un camion, în apropierea comunei Znamenka, din regiunea Odessa. Accidentul a avut marţi, 27 iulie, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, autocarul, înmatriculat în Republica Moldova, avea 20 de pasageri la bord. Alte trei victime ale accidentului, cetăţeni ucraineni, au necesitat îngrijii medicale.

Potrivit MAEIE, reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţi în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la cetăţenia, identitatea şi situaţia persoanelor afectate. Ancheta este în curs de desfăşurare, iar Consulatul de la Odesa se află în contact cu autorităţile ucrainene pentru obţinerea informaţiilor privind circumstanţele producerii accidentului, precum şi oferirea asistenţei consulare familiei îndoliate.

Potrivit poliţiei din regiunea Odesa, s-a stabilit că şoferul autobuzului a pierdut controlul şi s-a ciocnit cu un camion care stătea pe marginea drumului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările