Tinerii care au plasat imagini pe TikTok cum efectuează mai multe împuşcături dintr-un BMW, identificaţi de Poliţie. Ce pedeapsă riscă aceştia

Tinerii care au plasat imagini pe TikTok cum efectuează mai multe împuşcături dintr-un BMW, identificaţi de Poliţie. Ce pedeapsă riscă aceştia

Cei doi tineri care s-au filmat cum efectuează mai multe împuşcături în timp ce conduceau un BMW, iar apoi au publicat imaginile pe aplicaţia TikTok, au fost identificaţi de către poliţişti. Poliţia a constatat că acţiunile acestora au avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie curent, pe traseul din apropierea localităţii Negreşti din raionul Străşeni.

Un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui BMW, luat în chirie pentru câteva ore, şi prietenul acestuia de 19 ani au efectuat mai multe împuşcături din pistoale de semnalizare.

Tinerii au fost escortaţi la Inspectoratul de poliţie Botanica. Fiind audiaţi, aceştia şi-au recunoscut fapta, declarând că pistoalele de semnalizare au fost procurate ilegal.

Armele au fost ridicate, iar tinerii urmează să fie documentaţi pentru procurarea, păstrarea, purtarea, folosirea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor neletale care fac obiectul declarării sau altor arme nesupuse autorizării.

Conform legislaţiei în vigoare, persoanele culpabile de asemenea fărădelege riscă amendă în sumă de până la 4.500 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările