Startul sezonului termic pentru toţi consumatorii din Chişinău va fi dat din 22 octombrie

Startul sezonului termic pentru toţi consumatorii din Chişinău va fi dat din 22 octombrie

Din 22 octombrie, va fi dat startul sezonului termic pentru toţi consumatorii din municipiul Chişinău. O dispoziţie în acest sens a fost semnată astăzi, 19 octombrie, în condiţiile în care pe parcursul a trei zile consecutiv, în intervalul orelor 18:00-06:00, valorile de temperatură înregistrate se menţin la limita de +10 grade, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toate cele 132 de grădiniţe din capitală au fost deja conectate la agentul termic livrat centralizat. Din 27 de grădiniţe din suburbii, zece au agent termic, iar restul urmează să fie conectate în perioada următoare.

Agentul termic este livrat şi în 53 de şcoli, urmând să fie conectate şi celelalte la solicitarea managerilor şcolari, în funcţie de temperaturile din interiorul fiecărei unităţi educaţionale.

Cât priveşte instituţiile medicale municipale, până acum au fost conectate la încălzirea centralizată 22 de instituţii din totalul de 64.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările