O femeie de afaceri din Bălţi, arestată pentru că ar fi pregătit omorul la comandă al amantei fostului soţ

O femeie de afaceri din Bălţi, arestată pentru că ar fi pregătit omorul la comandă al amantei fostului soţ

FOTO simbol

O femeie de afaceri din oraşul Bălţi, în vârstă de 57 de ani, a fost plasată în arest pentru pregătirea omorului la comandă al amantei fostului său soţ. În acest scop, femeia a întreprins acţiuni concrete pentru obţinerea din baze de date, accesate ilegal privind adresele de serviciu, de domiciliu şi ale unor rude apropiate victimei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chişinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu 5.000 de euro.
 
Bărbatul a colaborat din start cu ofiţerii Inspectoratului Naţional de Investigaţii al Inspectoratului General al Poliţiei al MAI, care în rezultatul măsurilor speciale de investigaţii, au documentat faptele infracţionale.
 
În scopul acumulării probelor, omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promişi.
 
Prin urmare, procurorii PCCOCS, oficiul Nord, au reţinut în flagrant învinuita, iar apoi demersul privind aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile a fost admis de judecători.
 
Potrivit legii, pregătirea omorului unei persoane, săvârşite cu premeditare, la comandă se pedepseşte cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările