Bărbatul care a luat ostateci trei copii în satul Mereni din Anenii Noi, condamnat la 13 ani de închisoare

Bărbatul care a luat ostateci trei copii în satul Mereni din Anenii Noi, condamnat la 13 ani de închisoare

FOTO simbol Sursa Shutterstock

Bărbatul care a luat ostatici trei copii la Mereni, Anenii Noi, a fost condamnat la 13 ani de închisoare în penitenciar de tip semi-închis şi a fost obligat să achite familiei victimelor 50 de mii de lei pentru prejudiciul moral cauzat. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de avocata acestuia, Victoria Burduja.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit avocatei, împreună cu clientul său, urmează să decidă dacă va contesta sau nu decizia instanţei. Pentru acest lucru are la dispoziţie 15 zile. Avocata precizează că bărbatul şi-a recunoscut vina.

Cazul a avut loc la începutul lunii noiembrie 2020. În timpul nopţii, bărbatul şi-a sunat insistent soţia, care s-a refugiat cu copiii la o rudă, şi a ameninţat-o că o va omorî dacă va face declaraţii împotriva sa într-o cauză penală în care era vizat. Speriată, tânăra, în vârstă de 20 de ani, a plecat de acasă, lăsând cei trei copii în grija rudei. Bărbatul a dat buzna în casa femeii, i-a aplicat câteva lovituri de cuţit şi i-a luat ostatici pe cei trei minori, cel mai mic, de un an, fiind copilul lui biologic. În timpul intervenţiei de forţă, un poliţist a fost rănit şi a avut nevoie îngrijiri medicale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările