A murit minora găsită inconştientă în Parcul Valea Trandafirilor din Chişinău

A murit minora găsită inconştientă în Parcul Valea Trandafirilor din Chişinău

FOTO simbol

Minora depistată, pe 14 iunie, în stare inconştientă lângă o clădire în paragină din Parcul Valea Trandafirilor s-a stins la spital. Contactat de IPN, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei şi Copilului, Maxim Cazacu, a declarat că fata a decedat în această dimineaţă, 16 iunie. Adolescenta nu şi-a revenit din comă. Rudele au fost anunţate despre deces.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie a capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat pentru IPN că ancheta pe acest caz este în desfăşurare. Identitatea fetei a fost stabilită. Responsabila a menţionat că alte detalii deocamdată nu pot fi oferite.

Adolescenta de 13 ani a fost găsită în stare inconştientă lângă o construcţie în paragină în Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei. Fata avea mai multe traumatisme, iar potrivit medicilor, leziunile suferite sunt specifice căderii de la înălţime. Deocamdată, pe acest caz nu este nimeni reţinut. Se fac investigaţii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările