Voronin ia în derâdere participarea lui Dodon la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal: Fără el nici nu s-ar deschide

Voronin ia în derâdere participarea lui Dodon la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal: Fără el nici nu s-ar deschide

FOTO colaj Adevărul

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, a făcut glume pe seama participării lui Igor Dodon la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Comunistul a afirmat că fără prezenţa şefului statului, nici liderul de la Kremlin nu poate deschide evenimentul.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fără el Campionatul Mondial la Fotbal din Rusia nu se deschide. Nu-l poate deschide nimeni, nici Putin, dacă nu vine Dodon. El trebuie urgent să o şterpelească la Moscova. Cu căpşuna s-a clarificat”, a declarat Vladimir Voronin miercuri, 13 iunie, într-o conferinţă de presă.

Amintim căm într-o postare pe Facebook, preşedintele ţării a anunţat că întreprinde o vizită la Moscova la invitaţia preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, pentru a participa la deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal 2018, care se va desfăşura în perioada 14 iunie - 15 iulie.

„În cadrul vizitei sunt preconizate întrevederi cu persoane oficiale din Federaţia Rusă şi din alte ţări, inclusiv cu Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Chiril”, a specificat Dodon.

El a mai adăugat că „meciurile din Cupa Mondială FIFA 2018 se vor disputa pe 12 stadioane din 11 oraşe ale Federaţiei Ruse, toate situate în partea europeană a ţării pentru a se reduce timpul de călătorie pentru echipele participante, care sunt 32 la număr”.

citeste totul despre: