Vladimir Voronin: „Consilierii Guvernului Filat fac parte din serviciile secrete românești“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Voronin
Vladimir Voronin

Liderul Partidului Comuniștilor a acuzat, într-o emisiune TV, Alianța pentru Integrare Europeană că nu e în stare să conducă singură Republica Moldova.

„16 consilieri din Guvern, a premierului Filat și în ministere, sunt din România. Trei au grad de colonel în serviciile secrete românești, unul de fapt e chiar general. Plus unul din SUA, plus consilierii neoficiali. Iata cine conduce țara! Nu Alianța și nu Filat, ci acești consilieri", a spus Vladimir Voronin la NIT.

Totodată, el l-a acuzat pe premierul Vlad Filat că se opune alegerii șefului statului, pentru că tocmai el îșu dorește să devină președinte.

„Fiecare din cele trei partide din AIE și gruparea lui Igor Dodon are propria candidatură la funcția de președinte al țării, și nu una comună. Cel mai mult își dorește să devină președinte Vlad Filat. El va țese intrigi până nu va obține organizarea unor noi alegeri anticipate și nu va deveni președinte", a explicat liderul PCRM.

Vlad Filat nu a comentat deocamdată declarațiile.

Comunistul Voronin atacă din nou: „În Moldova au început să pătrundă din România ideile de reabilitare a fascismului"

Vladimir Voronin vrea ca Republica Moldova să fie neutră pe veci şi „să nu mai încheie acorduri militare secrete cu România"

„Voronin este un comunist provincial, înspăimântat de România"

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite