Vladimir Voronin ameninţă Publika TV: „O să vă blocăm din toate părţile, o să aveţi probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comunistul Vladimir Voronin ameninţă presa
Comunistul Vladimir Voronin ameninţă presa

În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a acuzat postul de televiziune Publika TV că ar fi afiliat mafiei.

„Voi sunteţi un canal cumpăraţi de mafioţi, sunteţi exponenţi ai acestor mafioţi şi programele voastre sunt bazate întotdeuna pe aşa momente, siujete şi acţiuni semi-banditeşti“, a declarat Voronin, potrivit Media Azi, răspunzând la întrebarea unui jurnalist.

De asemenea, liderul PCRM a acuzat Publika TV că prezintă în lumă negativă activitatea formaţiunii. „Noi o să vă blocăm din toate părţile. O să aveţi probleme. În mod democratic, civilizat, cinstit, o să fiţi blocaţi extraordinar. Noi cu forţele noastre, cu tineret, cu tot. Mai ales dacă aţi scăpa o vorbă şi o să spuneţi minciuni despre comunişti, să ştiţi că o să aveţi probleme foarte serioase“, l-a ameninţat Voronin pe reporterul Publika TV.

Astăzi, reprezentanţii televiziunii au anunţat că au expediat un demers la Procuratura Generală, în care solicită sancţionarea deputatului PCRM Iurie Muntean pentru că a ameninţat-o pe jurnalista Dumitriţa Ciuvaga la şedinţa Parlamentului de joi. Vineri, postul Publika TV şi portalul Publika.md au anunţat că nu vor mai reflecta acţiunile PCRM până când membrii formaţiunii nu îşi vor cere scuze public pentru intimidările la adresa jurnaliştilor acestui canal. Şi ONG-urile de media au condamnat comportamentul comuniştilor faţă de jurnalişti şi au cerut Biroului permanent al Parlamentului să examineze situaţia la una dintre şedinţe.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite