Voronin spune că în Parlament au intrat inclusiv cei care au furat miliardul: Este înfrângerea totală a Republicii Moldova

Voronin spune că în Parlament au intrat inclusiv cei care au furat miliardul: Este înfrângerea totală a Republicii Moldova

Liderul Comuniştilor, Vladimir Voronin, consideră că în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie a avut de pierdut Republica Moldova şi cetăţenii ei şi mai puţin Partidul Comuniştilor, care nu a acces în Parlament. În opinia sa, cu excepţia celor din Blocul ACUM, toţi cei care au ajuns în noul Legislativ sunt implicaţi în frauda bancară.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aceasta este înfrângerea totală a Republicii Moldova şi a cetăţenilor ţării noastre. Evenimentele care o să urmeze după aceste alegeri, o să dovedească acest adevăr. A pierdut Moldova, a pierdut ţara, a pierdut poporul. În Parlament au intrat toţi cei care au furat miliardul, în afară de cei de la ACUM”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Voronin susţine că alegerile au fost fraudate, iar alegătorii mituiţi. În acest sens, ex-preşedintele ţării a spus că alegerile ar trebui anulate şi declarate altele noi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: