Taximetriştii protestează în centrul Chişinăului faţă de majorarea preţului la gaz: „Jos incompetenţii de la guvernare” VIDEO

Taximetriştii protestează în centrul Chişinăului faţă de majorarea preţului la gaz: „Jos incompetenţii de la guvernare” VIDEO

FOTO simbol

Zeci de şoferi de taxi din Chişinău au protestat luni, 24 ianuarie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, faţă de scumpirea gazului metan. Taximetriştii se plâng că tarifele actuale pentru o călătorie nu mai sunt rentabile, în condiţiile în care gazul metan a ajuns să coste peste 17 lei.

Şoferii de taxi au cerut guvernării să întreprindă acţiuni ce ar diminua preţurile pentru gazul metan. Totodată, aceştia au acuzat Guvernul de incompetenţă.

Asociaţia Transportatorilor Auto în Regim de Taxi (ATAT) a avertizat că Chişinăul poate rămâne fără maşini de taxi, începând cu 24 ianuarie, din cauza creşterii preţurilor la gazul metan la staţiile de alimentare.
 
„Munca în taxi devine nerentabilă atât pentru şoferi, cât şi pentru companiile de taxi. Dacă situaţia nu se va schimba urgent, aceasta va duce inevitabil la creşterea tarifelor pentru serviciile de taxi”, se spune într-o declaraţie a Asociaţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările