Sergiu Mocanu riscă să fie dat în judecată de Iulian Chifu pentru că l-a acuzat pe acesta că ar lucra pentru Vlad Plahotniuc DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Mişcarea Populară Antimafie, Sergiu Mocanu, riscă să fie implicat într-un nou proces de judecată. De această dată, fostul consilier prezidenţial Iulian Chifu intenţionează să-l dea în judecată pe Sergiu Mocanu, dacă acesta nu va şterge un fişier video de pe Youtube în care face referire la Chifu.

În cererea prealabilă semnată de către Iulian Chifu, el îi solicită lui Sergiu Mocanu să şteargă un fişier video, fiind vorba de emisiunea „În direct cu Sergiu Mocanu”, unde acesta spune că Iulian Chifu ar lucra pentru portalul de ştiri deschide.md contra sumei de 3.000 de euro pe lună. 

În caz contrar, fostul consilier al lui Traian Băsescu îl avertizează pe Mocanu că va fi atacat în judecată.

În plus, Chifu s-a plâns că imaginea sa a fost denigrată de către Mocanu când acesta a spus, în acelaşi material video, că „în afară de sculele astea (făcând referire la Chifu), nu acceptă nimeni să lucreze pentru el (Plahotniuc)”.

„Vestea bună pentru el este că va avea, în mod sigur, câştig de cauză în una din instanţele de judecată ale stăpânului lui, Plahotniuc. Vestea proastă, pe care i-o dau, este că atât Plahotniuc, cât şi alţi mameluci de-ai lui - Oleinic, Chetraru, Zubco, îşi aşteaptă despăgubirile financiare pentru „onoarea lor profesională” zdrenţuită de mine în situaţii similare cu cea a lui Chifu”, a scris Sergiu Mocanu într-o postare pe Facebook.

Amintim că şi Igor Dodon, l-a dat în judecată pe Sergiu Mocanu, pentru că acesta i-ar fi lezat onoarea şi demnitatea în cadrul unei emisiuni televizate, când a afirmat că şeful statului va repara Preşedinţia din banii lui Vlad Plahotniuc, dar nu din cei oferiţi de Turcia.

Imagine indisponibilă
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite