Preşedintele Republicii Federale a Germaniei va vizita Republica Moldova

Preşedintele Republicii Federale a Germaniei va vizita Republica Moldova

Frank-Walter Steinmeier şi Maia Sandu, la Berlin.

Preşedintele Republicii Federale a Germaniei  Frank-Walter Steinmeier va vizita Republica Moldova în perioada 29-30 septembrie, anunţă site-ul oficial al preşedinţiei germane. La Chişinău, preşedintele federal va fi întîmpinat cu onoruri militare de către preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Frank-Walter Steinmeier va discuta cu preşedintele, cu prim-ministrul şi cu exponenţi ai Parlamentului. Preşedintele german va inaugura un forum al oamenilor de afaceri şi se va întâlni cu beneficiari ai Serviciului German de schimb Academic, precum şi cu politicieni naţionali. Programul vizitei prevede vizitarea Muzeului de Etnografie şi a Colegiului de inginerie Străşeni, precum şi plantarea unui pom în Grădina Botanică din Chişinău.

Vizita subscrie sprijinului cursului de reforme iniţiate de preşedinta Maia Sandu şi prim-ministra Natalia Gavriliţă. Preşedintele federal va fi însoţit de o delegaţie de oameni de afaceri din businessul mare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările