Premierul Ion Chicu s-a întâlnit cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit luni, 18 noiembrie, la Guvern, cu ambasadorul Statelor Unite la Chişinău, Dereck J. Hogan. Şeful Executivului a dat asigurări în legătură cu angajamentul ferm al actualului cabinet de miniştri pentru aprofundarea relaţiei bilaterale şi pentru intensificarea cooperării comercial-economice cu statul american.

 „Vreau să reafirm angajamentele noastre în vederea îndeplinirii planului de acţiuni prevăzut de Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, iar până la sfârşitul acestei săptămâni vom pune în practică o serie de acţiuni menite să îmbunătăţească viaţa cetăţenilor”, a declarat Ion Chicu.

Premierul a mulţumit diplomatului american pentru deschiderea de care dă dovadă Suvernul Statelor Unite în raport cu Republica Moldova, dar şi pentru sprijinul valoros acordat în scopul implementării reformelor democratice. Totodată, prim-ministrul Ion Chicu a declarat că instituţia pe care o conduce va depune tot efortul necesar pentru a realiza dezideratele cetăţenilor Republicii Moldova în cel mai scurt timp.

Dereck J. Hogan a reiterat sprijinul Statelor Unite pentru toate proiectele pe care le va realiza conducerea Guvernului în folosul cetăţenilor.

„Mă bucur să vă văd în această nouă calitate şi sper că împreună vom realiza lucruri frumoase şi utile pentru Republica Moldova, mai ales în ceea ce priveşte promovarea reformelor în toate domeniile”, a menţionat Dereck J. Hogan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite