PLDM nu va participa în anticipatele din 11 iulie

PLDM nu va participa în anticipatele din 11 iulie

Liderul PLDM, Vlad Filat

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) nu va participa în calitate de concurent electoral în alegerile parlamentare anticipate, dar îşi îndeamnă membrii şi simpatizanţii să sprijine Partidul Acţiune şi Solidaritate. Este decizia de ieri, 16 mai, a Consiliului Politic Naţional al PLDM, transmite IPN.

„Suntem încrezuţi că exemplul nostru va fi urmat şi de alte formaţiuni politice care pun interesul naţional mai presus decât interesele înguste de partid. Iar interesul naţional dictează în acest moment unitate pentru a pune capăt regimului Plahotniuc-Voronin-Dodon-Şor şi pentru a relansa, după scrutinul din 11 iulie, parcursul european al Republicii Moldova”, se arată într-o postare pe Facebook a PLDM.

Vineri, 14 mai, CEC a recepţionat dosarele a şase potenţiali concurenţi electorali. Tot vineri a fost stabilită ordinea preliminară în buletinul de vot a primilor şase potenţiali concurenţi electorali. Partidul Acţiune şi Solidaritate ocupă poziţia a cincea în buletinul preliminar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările