PDM a decis amânarea congresului extraordinar al formaţiunii pentru ziua de 7 septembrie

PDM a decis amânarea congresului extraordinar al formaţiunii pentru ziua de 7 septembrie

FOTO pdm.md

Membrii Consiliului Politic Naţional al PDM s-au întrunit sâmbătă, 20 iulie, în şedinţă. Democraţii au făcut o analiză a situaţiei social-politice din ţară, după ce Partidul Democrat a cedat guvernarea. Democraţii au decis amânarea convocării congresului pentru data de 7 septembrie şi au mandatat Biroul Permanent pentru a crea un grup de lucru care să pregătească proiectul de modernizare a Partidului Democrat.

O altă împuternicire pe care a primit-o Biroul Permanent ţine de lansarea pregătirilor PDM pentru alegerile locale, inclusiv organizarea staff-ului electoral. În acest sens s-a vorbit şi despre consolidarea echipelor locale ale PDM şi identificarea potenţialilor candidaţi democraţi în funcţiile eligibile.

„În urma conferinţelor petrecute de organizaţiile teritoriale ale formaţiunii, s-a ajuns la concluzia că Partidul Democrat are nevoie de o reorganizare, o modernizare mai profundă, care trebuie pregătite minuţios, iar pentru aceasta este nevoie de o perioadă mai mare de timp. Mai mult, s-a discutat despre nevoia de a atrage personalităţi, specialişti din diferite domenii, care vor împărtăşi valorile şi viziunea democraţilor de dezvoltare a Republicii Moldova, astfel ca cetăţeanul să fie în centrul grijilor politicienilor din Partidul Democrat”, se arată într-un comunicat de presă emis de PDM.


 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: