Partidul Şor a renunţat la protestul de la Curtea de Apel Chisinau din cauza riscului infectării cu noul virus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul politic Şor suspendă acţiunea de protest începută la Curtea de Apel Chişinău. Decizia a fost luată după ce autorităţile din sănătate au anunţat, în această dimineaţă, că interzice manifestările în masă pentru prevenirea răspândirii infecţiei COVID-19, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al formaţiunii se menţionează că acţiunea de protest la Curtea de Apel Chişinău a fost iniţiată în legătură cu examinarea cererii depuse de către Comisia Electorală Centrală cu privire la eliminarea din cursa electorală a candidatului PPŞor la alegerile parlamentare noi din circumscripţia Hânceşti, Vitalie Balinschi. La protest au participat peste zece mii de oameni, precizează comunicatul.

Despre decizia de suspendare a acţiunii de protest a anunţat Vitalie Balinschi. Acesta a declarat că va lupta până la capăt şi nu le va permite „lui Igor Dodon şi socialiştilor să fure şansa cetăţenilor la o viaţă mai bună”. Potrivit lui, situaţia epidemiologică nu permite partidului „să supună riscului zeci de mii de cetăţeni”.

https://www.ipn.md/ro/partidul-sor-a-renuntat-la-protestul-de-la-curtea-7965_1072065.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite