Octavian Bodişteanu neagă acuzaţiile invocate de Octavian Ţâcu şi este hotărât să-l dea în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a fost acuzat de delapidări de fonduri în perioada când era viceministru, actualul şef de la Tineret şi Sport octavian Bodişteanu spune că declaraţiile invocate de Octavian Ţâcu sunt o comandă politică.

"Sunt aberaţii totale, prostii. Regret că dânsul nu a găsit nici măcar cinci minute ca să discute cu mine. Nu înâeleg de ce a tot evitat discuţiile. Este evident că este o comandă politică foarte bine orchestrată, rămâne de văzut din partea cui”, a declarat Octavian Bodişteanu, solicitat de Adevărul.

Bodişteanu a declarat că ştia despre audit şi a manifestat toată deschiderea. „Dânsul a dispus din prima zi să schimbe lacătul la uşă şi nimeni nu l-a împiedicat. Toţi colaboratorii ministerului au fost absolut disponibili şi nu înţeleg de ce el pretinde că a fost blocat. Poate ar fi supărat că a găsit prea puţine lucruri?”, se întreabă retoric actualul ministru.

Totodată, fostul viceministru susţine că toate actele semnate erau consultate preventiv cu Ion Cebanu. În acest sens, fostul ministru Ion Cebanu a specificat că viceministrul de atunci putea semna orice document atunci când ministrul nu era la locul de muncă, se afla în concediu sau în deplasări.

„Cât am fost la minister, am ţinut ca totul să fie realizat conform legii şi le-am spus fiecăruia să acţioneze în conformitate cu legea. Ştiu că domnul Ţâcu a organizat un audit care nu a fost dus până la capăt. Eu nu l-am văzut şi nu pot să mă pronunţ pentru că nu a fost încheiat. Când va fi o decizie finală, atunci voi putea să spun ceva”, a declarat Ion Cebanu.

Actualul şef de la Tineret şi Sport spune că este hotărât să îl atace pe fostul coleg în judecată. „Abia aştept ca organele să înceapă investigaţiile pentru a dezminţi prostiile pe care le-a spus Ţâcu”, a conchis Bodişteanu.

Actualul ministru al Tineretului şi Sportului Octavian Bodişteanu ar fi comis grave încălcări în perioada când era viceministru al instituţiei. Cel puţin asta susţine predecesorul său Octavian Ţâcu, care a făcut declaraţii şi a adus dovezi în acest sens.


 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite