Octavian Ţîcu, despre declararea stării de urgenţă: 60 de zile înseamnă o epocă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Octavian Ticu

Preşedintele Partidul Unităţii Naţionale, Octavian Ţîcu, afirmă că în urma declarării stării de urgenţă pentru două luni de zile, societatea se află în incertitudine .Deputatul afirmă că Guvernul trebuia să pună accentul pe 30 de zile, care ar fi reprezentat o metodă de încurajare a societăţii. Totodată, Octavian Ţîcu spune că acest termen de 60 de zile a trezit anumite suspiciuni în societate, notează IPN.

„Guvernul nu vine cu un mesaj de încurajare: „noi sperăm într-o perioadă mai scurtă să rezolvăm”. Ce face guvernul? Spune vă vor fi 60 de zile care pentru un agent economic, salariat, elev, înseamnă o epocă şi are de plătit salarii, impozite, credite. Gândeşte în termeni de 60 de zile”, a declarat Octavia Ţîcu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

Octavian Ţîcu afirmă că instituirea stării de urgenţă trebuia făcută mult mai devreme, însă la baza întârzierilor au stat negocierile dintre PDM şi PSRM, dar şi modificările din cabinetul de miniştri.


„Societatea se întreabă care a fost sensul instituirii stării de urgenţă, dacă Guvernul ne bagă în incertitudine pentru 60 de zile cu atribuţii sporite”, a adăugat deputatul.

https://www.ipn.md/ro/octavian-ticu-60-de-zile-inseamna-o-epoca-7965_1072294.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite