Moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, Sergiu Litvinenco, va fi examinată pe 21 octombrie

Moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, Sergiu Litvinenco, va fi examinată pe 21 octombrie

Sergiu Litvinenco, ministrul Justiţiei.

Moţiunea simplă iniţiată de Fracţiunea parlamentară a Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor împotriva ministrului justiţiei, Sergiu Litvinenco, va fi examinată joi, 21 octombrie. Biroul permanent al legislativului a aprobat, în şedinţa astăzi, data şi ordinea de zi a următoarei şedinţe plenare.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, joi vor fi dezbătute mai multe proiecte de lege propuse spre aprobare în prima lectură. E vorba de modificări la Legea privind regimul armelor şi al muniţiilor cu destinaţie civilă, Legea cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgenţă în sănătate publică şi modificarea unor acte normative, Legea privind regimul străinilor în Republica Moldova, dar şi Regulamentul Parlamentului.

În prima lectură va fi examinat şi proiectul de lege pentru ratificarea amendamentelor la Contractul de finanţare dintre Republica Moldova şi Banca Europeană de Investiţii şi la Scrisoarea de însoţire asupra Contractului de finanţare în vederea implementării Proiectului „Livada Moldovei”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările