Kievul afirmă că avionul lui Rogozin s-a întors din drum benevol şi denunţă „un truc politic”

Kievul afirmă că avionul lui Rogozin s-a întors din drum benevol şi denunţă „un truc politic”

Liderul separatist Evgheni Şevciuk transmite listele transnistrenilor delegaţiei ruse

Ministerul ucrainean de Externe a declarat că avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozin s-a întors din drum în mod benevol şi a calificat declaraţiile oficialului rus drept "provocare şi truc politic", relatează agenţia ucraineană oficială Ukrinform.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Avionul lui Rogozin venind din Chişinău s-a întors din drum benevol, fără constrângere şi avioane de interceptare ucrainene! Este o provocare şi un truc politic. Imaginaţia bogată a lui Rogozin ne uimeşte!", a afirmat ministerul ucrainean, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Diplomaţii ucraineni au subliniat în mesaj că "versiunea lui Rogozin privind zborul său din Chişinău este plină de minciuni! Ucraina nu a impus nicio interdicţie pentru zborurile care tranzitează spaţiul său aerian".

Anterior, Rogozin a anunţat că a revenit la Moscova, din Republica Moldova, în pofida faptului că avionul său a fost obligat de către avioane ucrainene de interceptare să se se întoarcă din drum, la Chişinău.

"Avioane ucrainene de interceptare au obligat avionul nostru să se întoarcă din drum", a scris vicepremierul rus într-un mesaj postat pe Twitter.

Dmitri Rogozin vine în Moldova prin Bulgaria şi România, după ce i-a fost interzis accesul în Ucraina

Rusia ameninţă cu text deschis Republica Moldova, prin vocea emisarului lui Putin: „Vor fi consecinţe grave dacă veţi semna Acordul de Asociere cu UE”

VIDEO Dmitri Rogozin: „Domnilor din România, în curând vă vom explica totul - cine sunteţi şi ce credem despre voi”

Ministerul moldovean de Externe: au fost sechestrate „listele cu semnături pentru recunoaşterea Transnistriei” ce urmau să fie transportate la Moscova

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările