Ion Ceban vine cu noi acuzaţii la adresa guvernării: Scopul lor este să pună gheara pe Primărie

Ion Ceban vine cu noi acuzaţii la adresa guvernării: Scopul lor este să pună gheara pe Primărie

Ion Ceban

Primarul Chişinăului, Ion Ceban, a lansat noi acuzaţii grave la adresa guvernării PAS luni, 24 ianuarie. Potrivit edilului, guvernarea „a dat drumul la toţi dulăii asupra Primăriei”.

„Inspecţii peste inspecţii la pătrat, ameninţările şi avertizările de la ministrul Justiţiei nu s-au lăsat mult aşteptate. Vă aduceţi aminte cum spunea că ne va veni ANI la poartă. Pentru că mi-am permis să critic guvernarea, acţiunile ruşinoase ale acestei conduceri, începând cu prima persoană în stat cu deputaţii, miniştrii, „buni”. Toate subdiviziunile Primăriei sunt invadate cu tot felul de controale”, a menţionat Ion Ceban.

Primarul spune că „scopul celor de la guvernare este să pună gheara pe Primăria municipiului Chişinău cu orice preţ. Să ne blocheze activităţile, deoarece înţeles că unica localitate unde astăzi se atestă progrese substanţiale este municipiul Chişinău.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările