Ion Ceban: Moscova va dona Chişinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje pentru lucrările de deszăpezire şi salubrizare

Ion Ceban: Moscova va dona Chişinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje pentru lucrările de deszăpezire şi salubrizare

Primarul Ion Ceban a anunţat că se află în aceste zile într-o vizită de lucru la Moscova, unde a avut deja o întrevedere cu şeful Departamentului Relaţii Economice Externe a Moscovei, Serghei Ceriomin, care l-a asigugat că „Guvernul Moscovei va dona în timpul apropiat Chişinăului zeci de maşini, tehnică şi utilaje, pentru lucrările de deszăpezire dar şi salubrizare a oraşului”.

„În urma discuţiilor am convenit asupra reînnoirii Acordului de înfrăţire cu capitala Rusiei. Astfel, urmează ca în scurt timp acest document să fie actualizat şi aprobat. Acordul adiţional de colaborare presupune ca în următorii 3 ani de zile să fie implementate proiecte şi programe pe mai multe domenii de dezvoltare: incepând cu expertiză şi schimb de experienţă, pînă la asistenta pe proiecte infrastructură, transport, domeniul social, educaţie şi altele”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: