Ilan Şor spune că vrea să repare toate trecerile subterane de pietoni de la Botanica

Ilan Şor spune că vrea să repare toate trecerile subterane de pietoni de la Botanica

Liderul Partidului Şor, Ilan Şor, spune că i-a solicitat Primăriei capitalei permisiunea să restaureze toate trecerile subterane de pietoni din sectorul Botanica al municipiului Chişinău. Despre aceasta deputatul a anunţat în cadrul evenimentului de inaugurare a pasajului subteran din apropierea Aeroportului, care a fost reconstruit de Avia Invest, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al partidului se menţionează că decizia de a renova pasajul a fost adoptată pentru a asigura securitatea locuitorilor din regiune. 

„Am vrut ca acest obiectiv să arate aşa cum vrem noi să arate toate pasajele subterane din Chişinău. Avia Invest a fost întotdeauna o companie care a avut o responsabilitate socială mare, care îşi asumă rezolvarea problemelor sociale”, a menţionat Ilan Şor, care este şi preşedintele Consiliului de Administrare al Avia Invest. În acest context, el a anunţat că a solicitat Primăriei Chişinău să-i permită reconstrucţia tuturor pasajelor subterane din sectorul Botanica al municipiului Chişinău.

Solicitat de IPN, Vasile Chirilescu, specialist principal în relaţii cu mass-media din cadrul Primăriei Capitalei, a declarat că la adresa Primăriei nu a parvenit niciun demers din partea Partidului Şor sau a preşedintelui acestui partid.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: