Ilan Şor: Cei din PAS care sunt vinovaţi de scumpirea gazelor trebuie să facă puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Şor FOTO EPA/Doru Dumitru
Ilan Şor FOTO EPA/Doru Dumitru

Liderul Partidului „ŞOR”, Ilan Şor, consideră că reprezentanţii guvernării, care au semnat contractul de achiziţie a gazelor naturale, trebuie să facă puşcărie. Reacţia vine după ce Moldovagaz a solicitat o nouă majorare a tarifului de până la 30 de lei, iar ANRE a decis ca acesta să crească până la 22,26 lei pentru un metru cub.

„Aceasta este o crimă împotriva propriului popor şi toţi cei care au semnat acest contract păgubos vor fi traşi la răspundere şi vor face puşcărie. Dar asta va fi mai încolo. Astăzi însă, cetăţenii noştri sunt obligaţi să achite sume astronomice pentru gaz. Lumea nu mai are bani, iar Guvernul nu se oboseşte să se gândească ce să facă să compenseze facturile şi să ajute populaţia în această situaţie complicată”, a spus Ilan Şor.

Potrivit lui, actuala guvernare duce Moldova în prăpastie, de aceea, trebuie alungată de la putere.

„Ei ne îndreaptă spre foamete, frig şi război. Oamenii nu sunt vinovaţi, nici măcar cei care au votat pentru PAS. Ei pur şi simplu au fost minţiţi. În această situaţie, există o singură soluţie - să luptăm. Aceşti nesimţiţi nu vor avea niciodată curajul să plece de bună voie, ca să lase loc pentru oameni normali şi adecvaţi, care să facă ceea ce este important pentru cetăţeni, care să renegocieze acest contract, să se gândească la oameni. Dar nu, ei nu vor face asta, de aceea, trebuie să ne unim împotriva lor”, a mai declarat Ilan Şor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite