După Iohannis şi Putin, a venit şi rândul lui Trump. Dodon a transmis un mesaj de felicitare pentru preşedintele american

După Iohannis şi Putin, a venit şi rândul lui Trump. Dodon a transmis un mesaj de felicitare pentru preşedintele american

FOTO presedinte.md

După ce Igor Dodon l-a felicitat recent pe liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu prilejul zilei sale de naştere, apoi pe omologul său de la Kremlin, Vladimir Putin, cu Ziua Naţională a Rusiei, şeful statului a transmis un mesaj de felicitare joi, 14 iunie, şi preşedintelui american, Donald Trump.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere şi calde felicitări cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere. În acest context aniversar, ţin să reconfirm importanţa pe care o acordă Republica Moldova aprofundării parteneriatului moldo-american existent, precum şi disponibilitatea ţării mele de a consolida colaborarea bilaterală cu Statele Unite ale Americii în toate domeniile prioritare, spre beneficiul ambelor noastre popoare şi în spiritul colaborării reciproc avantajoase”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele i-a urat liderului de la Casa Albă „sănătate, bucurii, viaţă îndelungată şi mult spor în activitatea Dumneavoastră de mare responsabilitate”.

 

 

 


citeste totul despre: