Dodon, despre posibilitatea ca Moldova să obţină statut de stat candidat la UE: „O acţiune de PR”

Dodon, despre posibilitatea ca Moldova să obţină statut de stat candidat la UE: „O acţiune de PR”

Ex-preşedintele Igor Dodon califică recomandarea Comisiei Europene privind acordarea statutului de candidat la UE pentru Republica Moldova drept o acţiune de PR, transmite Unimedia.info.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ştiu că ei păstrau acest statut pentru alegerile parlamentare peste câţiva ani ca să fie un bonus la alegeri, ei înţeleg că actuala guvernare nu face faţă la problemele interne şi fac o acţiune de PR”, a spus Dodon.

Dodon a întrebat de ce nu se fac publice condiţiile pentru obţinerea acestui statut.

„De ce nu ne publică, nu ne dă nouă cetăţenilor care sunt condiţiile pentru a obţine acest statut de candidat, ele au fost secrete, dar eu am informaţii că acolo sunt nişte lucruri care vizează cetăţenii RM. De exemplu, vor să dea posibilitate străinilor, cetăţenilor străini să cumpere terenurile agricole, ştiu că vor să lichideze raioanele şi asta este inclus ca precondiţie pentru acest statut de candidat. De ce nu ne arată nouă? Să vedem şi după o să vedem dacă avem sau nu nevoie de acest statut de candidat”, a spus Dodon.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările