Cum explică Igor Grosu de ce PAS cere donaţii de la cetăţeni, deşi partidul primeşte lunar bani şi de la stat: Avem nevoie să alimentăm maşinile VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Grosu, lider PAS
Igor Grosu, lider PAS

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Igor Grosu, susţine că formaţiunea sa primeşte din bugetul de stat, lunar, circa 550.000 de lei (aproximativ 25.400 de euro). Cu toate acestea, Igor Grosu a comunicat că partidul a primit şi donaţii semnificative de la cetăţeni pentru campania electorală pentru alegerile din 11 iulie, mai exact - 2,6 milioane de lei.

Igor Grosu a precizat că cei mai mulţi donatori, circa 1.000, sunt persoane fizice. Totodată, liderul PAS a explicat de ce partidul are nevoie şi de donaţiile oamenilor.

„Eu cred că e corect ca oamenii care te susţin, pe lângă faptul că te votează, să mai contribuie şi financiar, pentru că noi le spunem foarte clar pentru ce ne trebuie aceşti bani. În primul rând avem nevoie de aceşti bani ca să putem alimenta maşinile noastre, ca să publicăm ziarul, calendarul, ca să postăm nişte banere. De exemplu, un minut la televiziune ajunge să coste 1.500 de euro, pentru noi e foarte scump, poate mai târziu o să apelăm şi la astfel de publicitate”, a spus Igor Grosu în emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite