Anatol Ţăranu: Dacă Socialiştii nu vor intra în niciun contact cu PDM, înseamnă că este decizia Moscovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Analistul politic Anatol Ţăranu consideră că Socialiştii se vor întoarce de la Moscova, unde este plecată întreaga fracţiune parlamentară, cu instrucţiuni foarte clare, transmite IPN.

„Dacă ei nu vor intra în niciun contact cu PDM, înseamnă că aceasta nu este decizia socialiştilor, asta este decizia Moscovei. Înseamnă că PDM, în frunte cu Plahotniuc, sunt scoşi totalmente din cărţi de către Moscova. Şi tot Moscova bagă în joc blocul acum, dar, practic, îl nimiceşte”, a declarat Anatol Ţăranu la emisiunea „Fabrika” de la PublikaTV.

Comentatorul este de părere că dacă socialiştii vor participa într-o majoritate parlamentară vor promova o politică clară de reorientare a Republicii Moldova în spaţiul estic, care, prin definiţie, este un spaţiu în care domină oligarhia. 

„Deci, ei ne duc acolo, în acest spaţiu. Atunci ce rămâne din principialitatea, „virginitatea politică”?”, se întreabă Anatol Ţăranu.

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova anunţat că la invitaţia conducerii Dumei de Stat a Federaţiei Ruse, fracţiunea parlamentară a Partidului Socialiştilor, în frunte cu preşedintele fracţiunii, Zinaida Greceanîi, efectuează o vizită de o zi la Moscova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite