Ana Guţu va candida în circumsripţia nr.17, Nisporeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Gutu

Prim-vicepreşedinta Partidului Unităţii Naţionale, Ana Guţu, a depus setul de acte necesare şi a primit listele de subscripţie pentru a obţine dreptul de a candida la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie pe circumsripţia uninominală nr.17, Nisporeni, transmite IPN.

„Dacă voi fi înregistrată în cursa electorală în calitate de candidat pentru un mandat în Parlament, vă promit o campanie energică, bazată pe competiţie corectă şi discurs politic argumentat. Voi fi Vocea Unirii în Parlamentul de la Chişinău. Cetăţenii cu domiciliul în localităţile din circumscripţia nr.17 Nisporeni, care sunt unionişti convinşi şi cred că unica noastră salvare din deriva instituţională, morală, economică şi socială în care ne aflăm este doar Unirea Republicii Moldova cu România, sunt invitaţi să semneze în listele de subscripţie”, menţionează politiciana într-o postare pe Facebook.

Ana Guţu a fost deputat în Parlament în perioada anilor 2009-2014, fiind aleasă pe listele Partidului Liberal. În 2013 pleacă din PL, împreună cu şase deputaţi liberali, creând Partidul Liberal Reformator, formaţiune pe care ulterior a părăsit-o.

Pe 20 octombrie 2019 urmează să se desfăşoare alegeri locale generale, dar şi alegeri parlamentare noi în patru circumscripţii uninominale nr.17, 33, 48 şi 50. Aceasta după ce deputaţii Andrei Năstase, Maia Sandu, Viorel Melnic şi Vladimir Plahotniuc şi-au depus mandatele.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite