S-a ieftinit energia electrică în Republica Moldova

S-a ieftinit energia electrică în Republica Moldova

Au fost micşorate tarifele la lumină. Consumatorii casnici deserviţi de ,,Premier Energy” SRL (ale căror instalaţii de utilizare sunt racordate la reţelele electrice de distribuţie de tensiune joasă – 0,4 kV) vor achita 151 bani/kWh, cu 17 bani mai puţin. O hotărâre în acest sens a fost aprobată astăzi, 26 ianuarie, de către Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consumatorii casnici deserviţi de societatea ,,Furnizarea Energiei Electrice Nord” vor achita 204 bani/kWh, cu 10 bani mai puţin decât tariful în vigoare.

Tarifele vor intra în vigoare pe 1 februarie.

Ultima dată, tariful la energia electrică a fost modificat la sfârşitul lunii iulie 2020. Atunci a fost a probată o ieftinire de 21 de bani pentru consumatorii casnici deserviţi de ,,Premier Energy” SRL, tariful stabilit fiind de 168 bani lei/kWh. Tot atunci, s-a stabilit că consumatorii casnici deserviţi de societatea ,,Furnizarea Energiei Electrice Nord” achită 2,14 lei/kWh.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările