Prime TV dispare

Prime TV dispare

Prime TV este controlat de Vlad Plahotniuc FOTO prime.md

La câteva zile după ce postul Prime TV s-a mutat în sediul nou de la Moldexpo, proprietarul acesteia anunţă că îşi schimbă denumirea. Motivul acestei schimbări nu a fost anunţat

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania Prime TV SRL, care deţine postul Prime TV, va deveni General Media Group SRL.

Motivele acestui rebranding nu au fost anunţate de către companie, dar se pare că proprietarul rămâne acelaşi, pentru că adresa juridică nu se modifică şi este identică cu cea a hotelului Codru.

Prime TV face parte din anul 2007 din imperiul media al omului de afaceri Vlad Plahotniuc şi deţine a treia reţea naţională de transmisiune TV, difuzând non-stop programe informative şi interactive, în special ale postului rus „Pervîi Kanal.

Potrivit mai multor documente difuzate în mass-media exprim-vicepreşedintele Parlamentului Vladimir Plahotniuc este „proprietarul a cinci radiodifuzori cu acoperire naţională".

Este vorba despre posturile de radio Maestro FM şi Prime FM şi posturile TV Canal 3, 2 Plus şi Prime TV. Fondatorul acestora este OTIV Prime Media BV din Olanda, care este deţinută de OTIV Prime Holding. Ultima controlează şi firma OTIV Prime Real Estate, proprietarul Finpar Invest.
Câţiva ani în urmă conform datelor din registrele oficiale olandeze, fondator al companiei OTIV Prime Holding figura firma cipriotă Finpar Victoria Limited, al cărei proprietar era Vladimir Plahotniuc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările