Natalia Vrabie şi-a dat demisia de la conducerea celei mai mari bănci din Republica Moldova

Natalia Vrabie şi-a dat demisia de la conducerea celei mai mari bănci din Republica Moldova

Natalia Vrabie a fost preşedintele MAIB timp de peste 15 ani FOTO maib.md

Natalia Vrabie, preşedintele Moldova Agroindbank, cea mai mare bancă din ţară a demisionat. Consiliul Băncii urmează să examineze cererea de demisie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Informaţia a apărut astăzi, însă cererea de demitere ar fi fost depusă ieri. Serviciul de presă al instituţiei a confirmat informaţia, refuzând să ofere altă informaţie.

Schimbarea conducerii Moldova Agroindbank (MAIB), în special, a preşedintei a fost solicitată de noii acţionari, care au convocat în acest scop şi o adunare generală extraordinară a acţionarilor pentru 28 iunie.

Locul Nataliei Vrabie ar putea fi luat de actualul prim-vicepreşedinte al băncii Serghei Cebotari. Acesta ar fi susţinut şi de grupul de acţionari vechi care deţine un pachet consolidat de 30,6% dintre acţiuni.

Plecarea Nataliei Vrabie, care a condus banca mai mult de 15 ani, semnifică şi sfârşitul unei epoci în istoria MAIB, dar şi a întregului sistem bancar din Moldova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările