Ofertele agenţilor ucraineni de turism, la Expoziţia „Tourism. Leusure. Hotels”

Ofertele agenţilor ucraineni de turism, la Expoziţia „Tourism. Leusure. Hotels”

FOTO Arhivă

Ofertele turistice de pe litoralul ucrainean, dar şi din Zona Subcarpatică sunt prezentate la Expoziţia internaţională specializată de turism, agrement şi hoteluri „Tourism. Leusure. Hotels”. Agenţii turistici au prezentat atât broşuri despre serviciile oferite, cât şi mostre de apă naturală curativă, transmite IPN.

Consilierul pe probleme economice al Ambasadei Ucrainei la Chişinău, Valerii Kolomiieţ, a declarat pentru IPN că în acest an s-a înregistrat o reprezentantivitate record a companiilor ucrainene la expoziţia „Tourism. Leusure. Hotels”. „În prezent, numărul operatorilor, care sunt gata să lucreze cu turiştii moldoveni creşte şi anul acesta s-a înregistrat o reprezentativitate record a companiilor ucrainene la expoziţia „Tourism. Leusure. Hotels”, a menţionat Valerii Kolomiieţ.
 
Potrivit lui, companiile turistice ucrainene oferă servicii de turism montan, turism de sănătate, hipism şi servicii cu ape curative. „Complexul turistic ucrainean este reprezentat la Moldexpo de sanatoriile din regiunea Odesa, care în mod tradiţional se bucură de popularitate în rândul turiştilor moldoveni. De asemenea, de sanatoriile specializate în tratament din Zona Subcarpatică, pe care turiştii moldoveni pot să le viziteze atât pe parcursul verii, cât şi pe timp de iarnă”, a menţionat consilierul.
 
Reprezentanta unei agenţiei de turism din regiunea Odesa, Iana Galiţkaia, a menţionat că agentul economic deja a pregătit tururi de două, trei zile şi o săptămână pentru Odesa. „Noi am venit la expoziţie să-i invităm pe turişti în Ucraina, în regiunea Odesa. Am venit să ne prezentăm ofertele pentru sezonul cald, care promite să fie fierbinte întrucât am început deja să primim cereri pentru unele oferte”, a menţionat Iana Galiţkaia.
 
De asemenea, Iana Galiţkaia a menţionat că în cadrul expoziţiei se prezintă diferite excursii costumate, la care participă actori. „În cadrul acestor excursii, noi îi servim pe turişti, îi distrăm. Odesa se mândreşte cu faptul că avem întotdeauna dispoziţie bună, suntem veseli şi vrem să împărtăşim această veselie cu întreaga ţară şi cu alte state”, a menţionat ea.
 
Directorul Agenţiei de dezvoltare a sanatoriilor din Truscoveţ, Nazarii Pisori, a menţionat că la staţiunile din această regiune oamenii au ocazia nu doar să se odihnească, dar şi să se trateze. „Noi suntem reprezentaţi la această expoziţie pentru prima dată, pentru noi piaţa moldovenească este foarte importantă pentru că de aici vin foarte mulţi oameni la tratament. Numărul turiştilor moldoveni este pe locul trei printre străini, după Azerbaidjan şi Belarus”, a menţionat Nazarii Pisori.
 
Expoziţia internaţională specializată de turism, agrement şi hoteluri „Tourism. Leusure. Hotels” este la a XXI-a ediţie şi se desfăşoară în perioada 7-10 aprilie. În cadrul expoziţiei şi-au expus ofertele 130 de companii turistice din Moldova, Bulgaria, Ungaria, Vietnam, Israel, România, Slovacia, Ucraina şi Turcia. Vernisajul va fi deschis în perioada 7-10 aprilie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: