VIDEO Incendiu puternic la un depozit cu vopsea din Chişinău

VIDEO Incendiu puternic la un depozit cu vopsea din Chişinău

FOTO Replica Media

Un depozit cu vopsea, din strada Calea Basarabiei din capitală, a luat foc în această dimineaţă, 21 aprilie. La faţa locului a fost mobilizată toată garnizoana municipiului Chişinău a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit martorilor, o parte din pereţii depozitului s-au prăbuşit. Aproape de ora 09.00, pompierii au reuşit să localizeze incendiul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contactată de IPN, ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, a declarat că apelul la 112 a parvenit la ora 07.19, iar la faţa locului sunt mobilizate 15 echipaje de pompieri disponibile. Este vorba despre o suprafaţă de două-trei mii de metri pătraţi, iar cantitatea şi tipul de vopsea nu se cunoaşte. Iniţial exista pericol de explozie, însă acesta a fost depăşit.

Zona a fost încercuită, fiind restricţionat accesul trecătorilor. Odată cu localizarea incendiului, flăcările nu se mai răspândesc, fiind exclus pericolul pentru clădirile din preajmă.

„Din informaţiile preliminare, în clădire nu se afla nimeni. Victime nu sunt raportate. Cauzele şi circumstanţele urmează să fie stabilite după finalizarea intervenţiei”, a menţionat Liliana Puşcaşu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările