Un lot de vaccin Sputnik V, aşteptat săptămâna aceasta la Chişinău

Un lot de vaccin Sputnik V, aşteptat săptămâna aceasta la Chişinău

Un lot de vaccin Sputnik V urmează să ajungă în Republica Moldova. Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale a precizat că există o confirmare preliminară, verbală, a acestui fapt. Despre livrarea vaccinului a comunicat liderul socialist, Igor Dodon. Pe pagina sa de Facebook, acesta a scris că lotul va ajunge la Chişinău vineri seara, 18 iunie, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aşteptam documentele confirmative, cu toată informaţia privind numărul de doze, data şi ora când ajung”, notează MSMPS.

Potrivit lui Igor Dodon, decolarea aeronavei de la Moscova este preconizată pentru ora 21.00, iar aterizarea la Chişinău – la ora 23.00-23.30. Politicianul a ţinut să menţioneze că, datorită eforturilor conducerii PSRM, a înţelegerilor sale personale cu Vladimir Putin şi scrisorii de solicitare a Zinaidei Greceanîi, preşedintele Parlamentului, Moldova va primi ajutor umanitar din partea Federaţiei Ruse.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările