Un fost viceministru de Interne din Moldova şi-a scos casa la vânzare cu 320.000 de euro

Un fost viceministru de Interne din Moldova şi-a scos casa la vânzare cu 320.000 de euro

Ion Ţurcan, ex-viceministru de Interne

Generalul Ion Ţurcan, fost viceministru al Afacerilor Interne, care timp de zece luni a deţinut funcţia de preşedinte al raionului Criuleni din partea PDM, şi-a scos în vânzare casa de lux, situată pe malul Nistrului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivti ZdG, acesta este gata să dea locuinţa la schimb cu un apartament, materiale de construcţie şi chiar cu o maşină. Proprietar al imobilului însă se prezintă un bărbat pe nume Alexandru, care pe site-ul de anunţuri, prin intermediul căruia Ţurcan încearcă să îşi vândă imobilul, are publicate anunţuri doar cu privire la automobile.

Deşi în declaraţiile de avere şi interese personale, fostul şef al Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” scrie că locuinţa a fost obţinută printr-un act de donaţie şi că valoarea acesteia este de 125 de mii de lei, pe site-ul de anunţuri preţul cerut este de 320 de mii de euro, echivalentul a peste 6,8 milioane de lei sau de 55 de ori mai mult decât acesta indică în actele prezentate Autorităţii Naţionale de Integritate (ANI).

Locuinţa de lux cu suprafaţa de 160 de metri pătraţi, înregistrată pe numele lui Ion Ţurcan, este situată pe un teren de 27 de ari pe malul Nistrului, raionul Criuleni. Casa cu două niveluri a fost înregistrată la cadastru în luna iulie 2020, la şase luni după ce Ţurcan a renunţat la funcţia de preşedinte al raionului Criuleni.

Continaurea articolului pe ZdG.md.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările