Cine sunt cei cinci candidaţi admişi la concursul pentru funcţia de director al Serviciului Vamal din Moldova

Cine sunt cei cinci candidaţi admişi la concursul pentru funcţia de director al Serviciului Vamal din Moldova

Cinci candidaţi au fost admişi la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Serviciului Vamal. Este vorba de Natalia Calenic, Sava Maimescu, Vladislav Şveţ, Iurie Gorea şi Marin Gospodarenco. Decizia a fost luată miercuri, 9 octombrie, de către Comisia de concurs, care a verificat respectarea criteriilor de eligibilitate de către candidaţi şi reputaţia profesională a acestora, transmite IPN.

Ministerul Finanţelor informează într-un comunicat de presă că următoarea etapă va fi competiţia dosarelor depuse la concurs, care se va desfăşura în şedinţă publică. Data va fi plasată pe pagina web a Ministerului Finanţelor şi a Serviciului Vamal. La fel şi CV-urile, scrisorile de motivare şi conceptul de dezvoltare propus de fiecare candidat în parte.

Concursul pentru funcţia de director al Serviciului Vamal a fost anunţat pe 3 septembrie, iar termenul-limită pentru depunerea dosarelor a fost 30 septembrie. La concurs s-au înscris 22 candidaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: