APP anunţă o rundă de privatizare. Se vând acţiuni de la Metalferos şi Hotelul Chişinău

APP anunţă o rundă de privatizare. Se vând acţiuni de la Metalferos şi Hotelul Chişinău

FOTO simbol

Agenţia Proprietăţii Publice anunţă desfăşurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat. Se vor vinde acţiunile statului, la licitaţii cu strigare, din „Metalferos”, „Hotelul „Chişinău”, „Alimentarmaş”, „Institutul de cercetări ştiinţifice „Rif-Acvaaparat”, care sunt în proces de insolvabilitate, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei Proprietăţi Publice, licitaţiile vor avea loc în perioada 12 – 23 iulie 2021, pe piaţa reglementată, prin intermediul Bursei de Valori.

În aceeaşi perioadă, se vor desfăşura licitaţii cu strigare pentru vânzarea pachetelor de acţiuni proprietate publică de stat, în loturi unice, din 14 societăţi pe acţiuni, inclusiv:  pachetele de acţiuni din 10 societăţi de întreţinerea drumurilor: „Drumuri-Cimişlia”; „Drumuri-Căuşeni”;  „Drumuri-Orhei”; „Drumuri-Soroca”;  „Drumuri-Criuleni”; „Drumuri-Rîşcani;  „Drumuri-Cahul”;  „Drumuri-Ialoveni”; „Drumuri-Străşeni”; „Drumuri-Edineţ.

De asemenea, la data de 30 iunie 2021, ora 10.00, va avea loc licitaţia cu strigare pentru privatizarea a 21 bunuri proprietate publică de stat şi licitaţia cu reducere pentru privatizarea a 3 bunuri proprietate publică de stat. Termenul limită de depunere a cererilor – 29 iunie 2021, ora 15.00.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările