Şofer de taxi din Chişinău, lovit în regiunea capului şi jefuit de doi bărbaţi

Şofer de taxi din Chişinău, lovit în regiunea capului şi jefuit de doi bărbaţi

FOTO politia.md

Doi bărbaţi, ambii în vârstă de 32 de ani, originari din Criuleni şi Orhei, au fost reţinuţi de poliţişti pentru că ar fi jefuit un taximetrist din Chişinău. Suspecţii riscă până la şapte ani de închisoare.

Poliţiştii au fost sesizaţi precum că în satul Bălăbăneşti, raionul Criuleni, un taximetrist a fost agresat de două persoane necunoscute şi deposedat de bani.

Ca urmare a cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, pe 7 mai, în jurul orei 23.00, un taximetrist de 20 de ani, ce activa cu un automobil de model „Dacia Logan” în municipiul Chişinău, a fost solicitat de doi bărbaţi să fie transportaţi în satul Bălăbăneşti. Ajungând la destinaţie, clienţii au schimbat ruta, spre satul Mălăieştii Vechi, unde s-au oprit la o gospodărie, apoi au rugat şoferul să-i transporte înapoi în satul Bălăbăneşti.

La destinaţie, unul dintre ei a scos portmoneul să achite pentru călătorie, totodată aplicându-i taximetristului o lovitură în regiunea capului, în urma căreia victima şi-a pierdut cunoştinţa. După câteva minute, victima şi-a revenit şi a observat că persoanele scotoceau prin automobil. Speriat, şoferul a fugit de la faţa locului. După ce a revenit a depistat că din torpedoul automobilului lipsesc 1.600 lei.

În urma a măsurilor speciale de investigaţii, poliţiştii din Criuleni au identificat şi reţinut persoanele suspecte.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru jaf. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, suspecţii riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: