Întârzieri şi anulări ale avioanelor din cauza ceţii dense

Întârzieri şi anulări ale avioanelor din cauza ceţii dense

Ceaţa densă înregistrată aseară a perturbat traficul aerian de pe Aeroportul Internaţional Chişinău. Au fost înregistrate întârzieri şi anulări ale curselor. Un avion de pe cursa Paris-Chişinău a fost nevoit să facă 13 cercuri deasupra Moldovei, ca să aterizeze, transmite IPN.

Avionul din Istanbul/Ataturk, care trebuia să aterizeze la ora 20.30, a fost anulat. La fel şi zborul care trebuia să fie efectuat din Chişinău la ora 21.25 către Istanbul/Ataturk. Deşi urma să ajungă la Chişinău aseară la ora 20.50, aeronava de pe cursa Kiev/Boryspil INTL se reţine şi acum, iar aterizarea este estimată către ora 07.40.
 
Avionul de pe cursa Moscova/Sheremetyevo care trebuia să aterizeze la 00.40, v-a ajunge la Chişinău către ora 10.00. Aeronava care trebuia să sosească la ora 00.40 de la Moscova, de pe Aeroportul Domodedovo, a sosit la ora 02.11. Cursa Larnaca a fost redirecţionată spre aterizare către Aeroportul Otopeni din Bucureşti. Deşi era estimat să ajungă la Chişinău, la ora 00.40, acest lucru se va întâmpla la ora 10.05.
 
Avionul de la Bucureşti, deşi era estimat să aterizeze la 22.45, ulterior programat către 23.35, a fost anulat. Tot de la Bucureşti avionul care trebuia să ajungă la Chişinău la ora 22.20, este estimat să ajungă la ora 08.35. Cursa care urma să fie efectuată către Bucureşti la ora 05.45 a fost anulată.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările