Sălaj: Florin Horvath lansează „Legenda marelui Zalmoxis”

Horvath mai are „la activ” trei romane istorice - "O lacrimă pentru Măria Sa", „Voievodul  Albastru” (premiul „Duiliu Zamfirescu al Uniunii Scriitorilor, în 2001) şi „Un templier la Sarmisegetusa” (2009), dar şi mai multe volume legate de Ordinul Cavalerilor Templieri şi Francmasonerie.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă carte cu subiect istoric şi ocult semnată de scriitorul Florin Horvath va fi lansată în această seară, de la ora 18.00, în Sala Avram Iancu a Primăriei Zalău. „Legenda marelui Zalmoxis” este cea de a şaptea carte scrisă de Horvath, tematica volumului – explicată exhaustiv în titlu -  acoperind un subiect mai puţin (re)cunoscut în lumea arheologilor şi a istoricilor specializaţi pe religie.

Florin Horvath este cunoscut publicului larg pentru romanele istorice – „O lacrimă pentru Măria Sa”, „Cavalerul Albastru” şi „Un templier la Sarmizegetusa”.

În calitatea sa de membru al Ordinului Cavalerilor Templieri (unde are al doilea rang ca importanţă în România) şi al Francmasoneriei, Florin Horvath a publicat şi studii de specialitate despre şi pentru aceste organizaţii -  „Coroana celor şapte mari maeştri” (2001), „Îndreptar franc masonic” (2004), „125 de ani de lumini şi umbre în francmasoneria românească” (2005).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: