Rezultate Definitivat 2018. Doi profesori de franceză au luat sub 5 la proba scrisă

Rezultate Definitivat 2018. Doi profesori de franceză au luat sub 5 la proba scrisă

Niciun candidat nu a obţinut media 10

Rezultatele obţinute în acest an de către candidaţii la Definitivat sunt mai bune decât acum un an, rata de promovare fiind în creştere cu 10 procente.

Ştiri pe aceeaşi temă

78 din totalul celor 98 de cadre didactice din judeţul Sălaj care au participat la Examenul de Definitivat din acest an au reuşit să promoveze, după ce au obţinut note peste 8, potrivit informaţiilor transmise de către reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj. În aceste condiţii, rata de promovare din judeţ a fost de 79,59%, cu 10 procente peste cea de anul trecut şi cu aproape 4% peste media naţională.
Nici în acest an nu a fost înregistrată nicio medie de 10. Cel mai bine notat a fost profesorul de fizică Florian Sabou, de la Liceul Teoretic “Ion Agârbiceanu” Jibou (9,88) urmat fiind de două educatoare – Anuţa Butcovan (9,86), de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Valcău de Jos, şi de Mădălina Ciupe (9,75), de la Grădiniţa cu Program Prelungit “Piticii Isteţi” Zalău.

Din cei 20 de candidaţi respinşi, 14 au avut note între 7 şi 7,99, cinci, între 6 şi 6,99, iar un candidat, între 5 şi 5,99. Deşi la examen nu au existat cadre didactice notate sub 5, doi profesori de limba franceză (unul de la Liceul Tehnologic “Liviu Rebreanu” Hida şi un altul de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Plopiş) s-au “remarcat” la proba scrisă cu 4,1, respectiv 4,55.

Cei nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii şi în cursul zilei de miercuri, 25 iulie, până la ora 14, la Centrul de examen Şcoala Gimnazială ”Gheorghe Lazăr” Zalău. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, se vor afişa vineri, 27 iulie.

VEZI REZULTATELE LA DEFINITIVAT 2018

Vă mai recomandăm:

Şcoli şi grădiniţe desfiinţate din cauza reducerii numărului de elevi. Lista unităţilor vizate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările