O poliţistă beată criţă a intrat cu maşina într-un cap de pod. Ce au decis judecătorii

O poliţistă beată criţă a intrat cu maşina într-un cap de pod. Ce au decis judecătorii

Poliţista a avut o alcoolemie uriaşă FOTO Facebook.com

La doar câteva luni după ce şi-a început activitatea în Poliţie, o tânără de 28 de ani a fost provocat un accident de circulaţie, după ce, beată fiind, a intrat cu autoturismul într-un cap de pod.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei au condamnat-o pe Florina Opriş, agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de încercare de trei ani, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Pe durata termenului de încercare, ea va trebui să muncească 80 de zile lucrătoare în folosul comunităţii la Primăria Halmăşd.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a fost trimisă în judecată după ce în 31 octombrie 2016, la doar câteva luni de la promovarea concursului pentru posturile de agenţi în mediul rural, s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a intrat cu maşina într-un cap de pod, în localitatea Şimleu, după ce a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.

Analiza probelor biologice au indicat o alcoolemie de 1,95 g/l alcool pur în sânge. Agentul a fost pus la dispoziţie în 8 noiembrie 2016, fiind mutată de la Postul de Poliţie Halmăşd, la Secţia de Poliţie Rurală Nuşfalău.
Soluţia primei instanţe poate fi atacată cu apel.

Mai puteţi citi:

Motivarea judecătorilor în dosarul poliţistului care şi-a mutilat colegul. Martor la agresiune: „De o oră îl bate“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: