O mamă a sunat la 112 să anunţe că i-a fost răpită fiica. De ce au amendat-o poliţiştii cu 1.000 de lei

O mamă a sunat la
112 să anunţe că i-a fost răpită fiica. De ce au amendat-o poliţiştii cu 1.000
de lei

Femeia a anunţat că fiica sa a fost răpită FOTO Arhivă

Mama unei adolescente în vârstă de 15 ani a fost amendată cu 1.000 de lei de către poliţişti, după ce i-a alertat pe poliţişti, prin apel la 112, susţinând că fiica ei a fost răpită.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie din comuna Creaca, judeţul Sălaj, a sesizat poliţia, vineri, 20 septembrie, în jurul orei 11.30, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că fiica acesteia, în vârstă de 15 ani, a fost luată cu forţa din centrul localităţii Creaca, de către un adolescent de 16 ani, din comuna Românaşi.

Verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Hida, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, au dus la identificarea minorei, în cursul zilei de sâmbătă, 21 septembrie, în localitatea Romita. Din cercetări s-a stabilit că acesta nu fusese luată cu forţa, ci a plecat de bunăvoie cu tânărul care era prietenul ei.

După ce adolescenta a fost încredinţată familiei, poliţiştii i-au aplicat mamei o amendă în valoare de 1.000 lei, pentru alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie.

Citiţi şi:

Cum s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei un bărbat rătăcit în drum spre casă

Adolescentă bătută şi răpită de doi tineri. Cum a reuşit să scape victima din mâinile agresorilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: