Bărbat de 49 de ani căutat de Poliţie. Familia nu mai ştie nimic de el de două luni

Bărbat de 49 de ani căutat de Poliţie. Familia nu mai ştie nimic de el de două luni

La plecare, bărbatul purta o salopetă FOTO IPJ Sălaj

Bărbatul a plecat de acasă în 24 aprilie, iar de atunci familia nu mai ştie nimic de el. Cei care l-au văzut sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Poliţiştii din Sălaj caută un bărbat de 49 de ani, din municipiul Zalău, care a plecat de la domiciliu în urmă cu două luni şi nu s-a mai întors. Dispariţia acestuia a anunţată de către tatăl celui dispărut, care face apel la cei care ar putea să ofere informaţii despre fiul său.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Ilieş Michi-Oliver a dispărut de la domiciul în data de 24 aprilie, dispariţia lui fiind sezisată de către tată, care a anunţat Poliţia în 15 mai. Bărbatul are 1.65 metri înălţime, constituţie astenică, păr şaten şi ochi căprui. Nu prezintă semne particulare, iar la plecare, era îmbrăcat într-o salopetă.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citiţi şi:

Bătrân dispărut fără urmă de o săptămână. Poliţiştii l-au dat în urmărire naţională

Durerea lăsată în urmă de adolescentul de 15 ani găsit înecat într-un lac de acumulare. „Este un final nepotrivit unui tânăr cu atâta speranţă şi optimism“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: