FOTO Tânăr afacerist din Bârlad, "împuşcat în gură" cu un pistol cu bile

FOTO Tânăr afacerist din Bârlad,

Giani Grasu (36 de ani), proprietarul unor depozite din Bârlad, fiul unei foste candidate la fotoliul de primar al oraşului, a fost victima unei altercaţii violente desfăşurate în faţa unui bar din zona Gară

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, puţin după ora 19.00. Victima se afla în faţa unui local cu păcănele din zona Gară când a intrat în conflict cu un alt bărbat. Din relatările părţii vătămate reiese că agresorul ar fi ieşit dintr-o maşină argintie, înmatriculată în Anglia, şi era înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc.

Aplelul la 112 a fost format chiar de către victimă şi a anunţat că a fost “împuşcat în gură”. Imediat au sosit la faţa locului poliţiştii TF şi, la scurt interval, au ajuns şi poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase care au demarat cercetările. Agresorul a rămas la faţa locului.

Giani Grasu a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad. Era conştient şi ţinea tot timpul un recipient în dreptul gurii.

Pacientul va fi supus unor investigaţii complexe. Deocamdată nu se poate preciza dacă a fost împuşcat în gură sau doar a fost lovit cu pistolul”, a declarat imediat după efectuarea Computerului Tomograf, pentru “Adevărul”, Adrian Gheorghiu, asistent medical statistician.

Din cercetăriule efectuate de poliţişti s-a stabilit că nu a fost folosit pistolul pentru rănirea afaceristului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire, nu s-a confirmat că ar fi fost folosit vreun pistol”, a precizat Alina Tonica, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Agresorul are 35 de ani şi domiciliază în Zorleni.

Mama victimei este cunoscută în oraş ca om de afaceri şi fost candidat la fotoliul de primar al oraşului în 2000.

Gaini Grasu în timp ce era adus de la Computer Tomograf FOTO Sabina Ghiorghe

Imagini din aceeasi galerie
  • Gaini Grasu în timp ce era adus de la Computer Tomograf FOTO Sabina Ghiorghe
  • Giani Grasu şi-a asuns faţa FOTO Sabina Ghiorghe
  • Giani Grasu, afaceristul împuşcat FOTO Sabina Ghiorghe
  • Poliţia a delimitat locul unde a avut loc altercaţia FOTO Sabina Ghiorghe
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările