Elevă bătută şi violată de tatăl care o ameninţa că n-o mai lasă la şcoală dacă îl reclamă. Copila i-a povestit mamei, dar femeia s-a temut să meargă la Poliţie

Elevă bătută şi violată de tatăl care o ameninţa că n-o mai lasă la şcoală dacă îl reclamă. Copila i-a povestit mamei, dar femeia s-a temut să meargă la Poliţie

Tatăl agresor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un caz revoltător a fost descoperit de poliţişti într-un sat din Vaslui, în timp ce au fost solicitaţi să intervină pentru a aplana un scandal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Timp de mai multe luni o elevă la un liceu din Vaslui a trăit un adevărat coşmar, fără ca nimeni să o ajute, deşi îi ceruse ajutorul mamei şi mai multe persoane ştiau că este abuzată fizic şi sexual de propriul tată. Nici mama, nici ceilalţi apropiaţi nu au reclamat la Poliţie tatăl agresor. De frică!

De ani de zile, mama, fiica de 17 ani şi cei doi fraţi mai mici trăiau în teroarea bătăilor primite de la soţ, respectiv tată, care era un împătimit al alcoolului. În ciuda agresiunilor la care era supusă, femeia a continuat să locuiască cu soţul, invocând că era dependentă de agresor şi nu avea unde pleca cu cei trei copii. Din când în când, se mai refugia la mama, însă ulterior revenea acasă.

Abuz sexual descoperit din întâmplare

Adolescenta de 17 ani a povestit mamei că tatăl a început să o supună la perversiuni sexuale încă din vara anului trecut şi a ameninţat-o că dacă va povesti cuiva nu o va mai lăsa să meargă la şcoala. Fata firavă, elevă la un liceu din Vaslui, îşi dorea cu orice preţ să termine studiile liceale, pentru a scăpa de iadul de casă, astfel că i-a fost frică să meargă la Poliţie. Cum nici mama nu a îndrăznit să meargă la Poliţie, coşmarul fetei a continuat. Până anul acesta, de Paşti. 

În a treia zi de Paşti, calvarul prin care trecea eleva a fost descoperit din întâmplare de poliţişti. Un apel la 112 anunţa în seara de 10 aprilie un scandal într-un sat, în apropiere de Vaslui. Pentru a proteja victimele din acest caz terifiant, ”Adevărul” nu va furniza nici numele agresorului, nici localitatea de domiciliu. Marţi seara, mai mulţi martori anunţau la dispeceratul unic de urgenţă că un bărbat de 40 de ani îşi agresează soţia, soacra, ameninându-le cu moartea. La rândul ei, soţia agresorului a sunat şi ea la 112 după ajutor.

Soţia, bătută pentru că i-a refuzat fanteziile sexuale

Echipajul de Poliţie deplasat la faţa locului pentru a aplana conflictul. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, bărbatul de 40 de ani şi-a luat la bătaie soţia, pe motiv că nu dorea să îi îndeplinească anumite fantezii sexuale. Pentru a scăpa de bătaie, femeia şi-a luat copii şi s-a refugiat la mamă. Însă, agresorul i-a urmărit şi a continuat scandalul şi la casa soacrei, lovind şi pe soţie, şi pe soacră. Ulterior a pătruns fără drept în curtea unei vecine, unde s-au refugiat femeile bătute.

La sosirea poliţiştilor, victimele erau în stare de şoc. Femeia de 40 de ani era incoerentă, anchetatorii bănuind că aceasta era sub influenţa băuturilor alcoolice, însă în urma cercetărilor au constatat că victima era pur şi simplu îngrozită de frică. Femeia spune că nu mai consuma alcool de ani de zile.

”Cercetările au fost extinse, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, violenţă în familie, loviri şi alte violenţe, violare de domiciliu, tulburarea liniştii şi ordinii publice. A fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Miercuri seara, Judecătoria Vaslui a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele agresorului, care a refuzat să dea declaraţii atât în faţa anchetatorilor, cât şi a judecătorilor. 

citeste totul despre: