Dar din dar se face Rai. Cum au reuşit micile talente bârlădene să aducă bucurie într-o grădiniţă din mediul rural

Dar din dar se face Rai. Cum au reuşit micile talente bârlădene să aducă bucurie într-o grădiniţă din mediul rural

40 de copii din Griviţa au primit cadouri de la Iepuraş FOTO Barlad online

O acţiune caritabilă a Clubului "Micul talent" Bârlad s-a desfăşurat în Săptămâna Mare la Grădiniţa cu program normal din Griviţa. Prichindeii s-au bucurat de cadouri de Paşte cum nu au visat

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei peste 40 de copilaşi ce sunt înscrişi la Grădiniţa cu program normal din comuna Griviţa, mulţi dintre ei provenind din familii extrem de sărace, au avut parte de cadoruri de Paşte cu nu au visat.

Clubul "Micul talent" Bârlad a desfăşurat acolo o acţiune caritabilă. Iepuraşul a fost extrem de darnic cu prichindeii şi fiecare dintre ei a primit jucării, dulciuri şi hăinuţe.

O bună parte din bunurile donate au fost dăruite de copiii de la club, altele au fost achiziţionate de membrii asociaţiei culturale.

"Ne-am dorit să venim în sprijinul copiilor cu adevărat necăjiţi. Părinţii copiilor care frecvenetază cursurile predate la clubul nostru au adunat din timp jucării şi hăinuţe de care copiii lor nu mai au nevoie şi le-a oferit micuţilor de la Grădiniţa Griviţa. Am contribuit şi noi cu o parte din bunurile oferite, cu dulciuri sau alte lucruri. De la înfiinţarea clubului am desfăşurat mai multe spectacole caritabile, dar acum a fost prima acţiune numai a noastră. Vrem ca pe viitor să organizăm în preajma marilor sărbători creştine acţiuni similare", a spus, pentru "Adevărul", Alexandru Micu, preşedintele fondator al clubului.

Acţiunea a avut sprijinul Primăriei Griviţa şi s-a desfăşurat pe 7 aprilie.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: