Accident în lanţ provocat de un tânăr care a vrut să iasă primul la culoarea verde a semaforului

Accident în lanţ provocat de un tânăr care a vrut să iasă primul la culoarea verde a semaforului

Şase autoturisme au fost implicate într-un accident ce a avut loc marţi, 3 decembrie, seara  în centrul municipiului Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul s-a produs la semaforul din apropierea Pieţei Civice din Vaslui. Conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani din localitatea Ştefan cel Mare, a efectuat o manevră bruscă în încercarea de a lua faţa unui alt conducătorului auto la culoarea verde a semaforului.

Martorii relatează că tânărul care a provocat carambolul avea autoturismul cu volan pe dreapta şi nu s-a încadrat corespunzător la schimbarea benzii. În urma impactului, dintre cele două autoturisme, alte patru maşini parcate în apropiere au fost avariate. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu etilotestul iar rezultatul a fost negativ. O tânără de 16 ani aflată în autoturismul şoferului care a provocat accidentul acuza dureri în urma impactului, însă a refuzat să fie transportată la spital. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: